Автокрадец облепял пръстите си с тиксо, за да не оставя следи, ама го спипаха

Автокрадец облепял пръстите си с тиксо, за да не оставя следи, ама го спипаха

Мартин Неделчев, който е добре познат на полицията, е бил спипан след подаден сигнал за задигнат от паркинг в Казанлък на 14 юни, предаде „Монитор“. Лекият автомобил „Фолксваген Голф“ е имал проблеми със заключването на шофьорската врата.

Откраднатата кола е било намерено изоставено в родния град на крадеца. По време на огледа е станало ясно, че двигателят е бил включен „на късо“ чрез използване на кабелите. 21-годишният крадец е успял да удари колата няколко пъти. Вероятно и това е причината да я изостави.

Момчето е задържано не веднъж и има зад гърба си поредица от осъдителни причини. През 2017-а година е излязъл от старозагорския затвор, където излежавал едногодишна ефективна присъда.

Полициаи разказват, че за да не оставя следи крадецът облепял пръстите си с тиксо, но дори това не е намалявало ловкостта му. От две години Мартин е с отнето свидетелство за правоуправление, което му е било отнето при пореден сблъсък с органите на реда. В „актива“ си момчето има и няколко посегателства на автомобили, собственост на хора от местната изпълнителна власт.