Агресия на пътя в Бургас: Таксиметров шофьор засече колежка и стана страшно

Агресия на пътя в Бургас: Таксиметров шофьор засече колежка и стана страшно

Жена твърди, че е станала жертва на агресия от страна на таксиметров шофьор. За притеснителния случай информация се разпространява в социалните мрежи. Това става в анонимна публикация, споделена в група за шофьори от Бургас, съобщава GlasNews.bg.

Дамата пише, че е била „засечена“ от въпросния водач на улица в града, докато шофирала. Тя му подала звуков сигнал, на което шофьорът „отговорил“ с нецензурен жест. Спречкването не завършило само с това. Потърпевшата твърди, че по главата ѝ били нанесени и удари от таксиметровия водач.

„Когато слезнах да го попитам какво прави ме наплю, излезе от колата и ми нанесе удари по главата“, пише жената, която уточнява, че е подала сигнал до органите на реда.

По думите ѝ грозната ситуация била видяна от много минувачи. Разпространени са и снимки на сочения за извършител на посегагелството.

Вижте цялата публикация на жената, която е споделена анонимно във Facebook:

„Сече ми пътя, бибитнах му… Естествено показа ми среден пръст. Когато слезнах да го попитам какво прави ме наплю, излезе от колата и ми нанесе удари по главата. Голям мъж ли се почувства като би жена? Имаше доста свидетели. Подала съм жалба в полицията! Постът е анонимен, за да не притеснявам близките си!“