Ало измамниците Бодито и Тулото с пълни самопризнания, връщат 25 бона на ужилени

Братята от Ветово Георги Василев-Бодито и Васил Василев-Тулото са направили пълни самопризнания за извършените от тях телефонни измами, пише Traffic News. Ромите, които са сочени сред тарторите на ало мафията у нас, се предадоха в полицейското управление в Гълъбово. Обявените за международно издирване братя се появиха с готов багаж за ареста, придружавани от адвокат.

Вчера следобед съдът в Стара Загора ги остави за постоянно в ареста. 25-годишният Георги и по-големият с 6 г. Васил са признали вината си за четири извършени измами и са сключили споразумение с прокуратурата. Въпреки това обаче и двамата най-вероятно ще лежат в затвора, защото имат стари доказани провинения, за които не са изтърпяли наказание.

Признания е направил и един от съучастниците на братята, който е работел за тях като „муле“. Георги и Васил Василеви са обещали да върнат парите на измаменото семейство от Стара Загора , от което успяха да вземат 10 000 лева. Братята ще възстановят задигнатите пари и на жертвите от другите три признати измами, от които са прибрали още 15 000 лева.

Бодито и Тулото обаче са отказали да признаят, че имат участие в други измами за които има сведения, че са извършили през последната година, докато ги издирваха у нас и в чужбина.