Американка обеси малките си деца, за да прави секс с… кучето си

Американка обеси малките си деца, за да прави секс с… кучето си

Майка от американския щат Пенсилвания е обвинена в това, че е убила двете си малки деца, които са били намерени да висят от кучешка каишка в дома си по-рано тази година, съобщава Дейли Мейл. 36-годишната Лиса Шнайдър бе обвинена в понеделник за убийствата. Жестоката жена получи още обвинения в жестокост към животните, включително и заради правене на секс с куче.

Арестът на Шнайдър се случи след повече от два месеца, след като децата ѝ – 8-годишният Конър и 4-годишната Бринли, бяха намерени мъртви. От съдебната медицина заявиха в понеделник, че и двете деца са били обесени умишлено.

Шнайдър заяви пред властите, че е заварила сина си и дъщеря си в мазето в дома им в Олбъни на 23 септември.

Твърди се, че децата били заварени да висят от двата края на провесена кучешка каишка. Следователите заявиха, че кучешката каишка е била купена в магазин на „Уолмарт“ сутринта в деня на убийството. Тя е била провесена от главната носеща греда в мазето. До трупчетата на децата са били намерени два катурнати стола.

Медиците, повикани на мястото на трагедията, са успели като по чудо да реанимират децата и да ги откарат в местна болница. Там те били поставени на животоподдържащи системи, но три дни по-късно те починали в рамките на 14 минути помежду си. Според властите, Шнайдър твърди, че синът ѝ е бил тормозен от гамени и е имал мисли за самоубийство.

Съученици и приятели на детето обаче опровергават тази информация. Според Шнайдър 4-годишната ѝ дъщеря се е обесила, защото Конър не е искал да умира сам. Също е известно, че Конър е имал недъг, който би му попречил да си надене сам примката на шията, както и да сложи въжето на врата на сестра си.

Рехабилитатор на свой ред заяви, че Конър заради недъга дори не е могъл сам да си завърже обувките. Детето е имало проблем да си служи с дясната ръка.

Твърди се още, че Шнайдър е споделила пред свидетел, че „страда от депресия и вече не иска да се грижи за своите деца“. В разговор със свой приятел тя споделила, че „вече ѝ е писнало“ от децата. В момента жената е задържана без право на освобождаване под гаранция. Ако тя бъде призната за виновна в убийство първа степен, то тя може да получи смъртна присъда.

По време на разследването детективите са научили, че майката е търсила в мрежата „как човек да се обеси“, как да се направи лесно примка и колко време е необходимо човек да умре от задушаване. Някои търсения са били направени в деня преди децата да бъдат обесени. Жената също е търсила епизоди от документалния крими сериал „На мен почти ми се размина“. Докато полицаите са разследвали жената в интернет, те са намерили неоспорими доказателства за това, че тя е правила секс със семейното куче, включително и снимки.