Апаши обраха бензиностанция, спипаха ги

Апаши обраха бензиностанция, спипаха ги

Полицията намери и задържа двама мъже заради обир на бензиностанция в Бяла Слатина, съобщиха от ОД на МВР във Враца. Сигнал за дръзкия обир бил подаден вчера в 7.54 часа в районното управление на полицията в града. Служител в обекта е съобщил за извършена кражба на пари от оборота на бензиностанцията.

От извършената проверка и преглед на записи от охранителни камери на обекта се установило, че кражбата е извършена към 3.15 часа. Тогава млад мъж е използвал невниманието на служителя в момент, в който зареждал гориво на лек автомобил ползван от М. А. М. на 31 години от града. Крадецът е проникнал в магазина към бензиностанцията и е отмъкнал сумата от 1 055 лева.

От бързото разследване на униформените станало ясно, че извършител на кражбата е С. В. Н. на 31 години от Бяла Слатина. Оказало се, че М. М. също е съпричастен към престъплението.

Двамата апаши са задържани в районното управление на полицията в града за срок до 24 часа. Парите са намерени и върнати на собственика, а по случая е започнато бързо полицейско производство.