Арестувани любовчии правят секс на задната седалка на патрулка

Мъж и жена от американския щат Флорида са били арестувани, защото карали колела в доста пияно състояние и в това нямаше да има нищо странно, ако историята нямаше безумно продължение.

Арон Томас (на 31 години) и 35-годишната му спътница Меган Монданаро се почерпили добре на Фернандина бийч и яхнали колелата си, без да си направят труда да светнат фаровете. Това привлякло вниманието на патрулен полицай от Насау Каунти, който веднага ги спрял и щом забелязал, че състоянието им е повече от нетрезво (дамата едва говорела), ги арестувал, като ги качил на задната седалка на патрулната кола.

Малко по-късно полицаят спрял и излязъл от колата. През това време двамата алкохолизирани арестанти, чието съзнание очевидно било толкова замъглено, че не осъзнавали какво точно правят, без много да му мислят се разсъблекли и започнали да правят секс на задната седалка. Щом забелязал случващото се безобразие от полово естество, полицаят отворил задната врата, за да спре наглите любовчии – Арон бил изцяло гол, а Меган била със свален панталон, и разкопчан сутиен, от който се подавали гърдите й.

След това полицаят разделил двойката – измъкнал Томас от колата и той се отскубнал и тръгнал да бяга, а жената побесняла и започната да рита на посоки. Пристигнал навреме друг полицай я проснал на земята, за да я усмири.

В крайна сметка двамата се озовали в участъка, като мъжът бил пуснат под гаранция от 12 500 долара, а жената останала зад решетките, защото нямала поръчител.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share