Арестуваха агресивен насилник, преследвал момиче със заплахи за убийство

Арестуваха агресивен насилник, преследвал момиче със заплахи за убийство

Полицията арестува 26-годишния Мустафа Терзийски от белишкото село Краище за нападение и заплахи, отправени към Мария К. от Симитли, която работи и живее в Благоевград. Пред дни ви съобщихме, че в полицията има няколко жалби от Мария, които тя твърди, че Мустафа, с когото имала краткотрайно познанство заплашва и нея и семейството и с убийство, уточнява struma.com.

Пращал безброй съобщения, съдържащи страховити закани и заплахи. С телефона си Мария информира полицията за заплахите. Мустафа бе предупреден и срещу него бе образувано досъдебно производство. Въпреки предупрежденията разярения бивш сряза 4-те гуми на автомобила на момичето и бе заснет от камерите в близост до мястото на паркирането.

Пак бе предупреден и разписа протокол, че няма да се занимава с нея. Въпреки намесата на органите на реда Мустафа не се спрял. Завчера вечерта пресрещнал Мария, която работи в нощен клуб и започнал да я дърпа да крещи и да я плаши. Намесили се хора и Мустафа избягал, но е заловен от полицията и вкаран в ареста. Образувано е поредното досъдебно производство срещу насилника.