„Ауди“ тръгна срещу движението в Разград

„Ауди“ тръгна срещу движението в Разград

Черно ауди постави на изпитание трафика в Разград, след като нахлу в насрещното движение в час пик. Колата е установена, а в момента проверяват кой е бил зад кормилото, съобщи говорителят на ОДМВР в Разград Илиана Георгиева.

Снимки с колата-камикадзе се появили в социалните мрежи в четвъртък вечерта, а граждани съобщили за аномалията и по телефона. Автомибъл влязъл в лентите за насрещно движение на бул. „Априлско въстание“ в близост до бензиностанцията на „Ромпетрол“.

Малко преди това в 17:50 колата излязла от улица „Варна“ до Средношколските общежития и трябвало да завие надясно по булеварда. Вместо да влезе в своето платно, черното „Ауди Q5“ направило необичайна маневра и се набутало в платното за насрещно движение. Стъписани шофьори започнали да бибиткат и да правят снимки. Водачът обаче си продължил да кара „срещу течението“ до кръстовището с улица „Симеон”, след което се коригирал в правилната лента.

След шумния резонанс в социалните мрежи полицията е установила собствеността на автомобила. Колата е на 37-годишна жена от с. Дриново и в момента се извършва проверка дали тя е била зад волана.