Бабата на детето, наплюто от целия клас: Що за назидание е това?!

Децата със сигурност са се плювали, не казвам, че детето не е виновно, но що за назидание е това?! Това заяви Цеца Медарова, баба на третокласника Митко, по който плю целия клас по нареждане на своята учителка.

За случая родителите на Митко разбират впоследствие след разказите на деца. Те настояват за извинение. Бабата обаче твърди, че три дни след случката е имало родителска среща, на която не са чули извинение, а само съжаление от г-жа Медарова.

„Ако днес е моето дете, утре може да е вашето“, предупреди бабата на потърпевшото дете.

След скандала родителите преместили детето си в друго училище. Решени са да търсят правата си в съда. От прокуратурата обаче отказаха да образуват проверка.

Директорката на ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ (на снимката) каза, че г-жа Медарова наистина е съжалила за случилото се, осъзнала е вината си. Учителката е с предупреждение от уволнение. В нейната практика няма други провинения, тя е уважавана от родители и ученици и дори е била номинирана за учител на годината. Затова и в нейна защита се вдигнаха родителите от 3 Б клас.

Пред Нова телевизия те казаха, че Митко е проблемно дете още от 1-ви клас. В конкретния ден Митко е закъснял за час, бил е без учебни пособия и в часа по музика е плюел децата, разказаха майките.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share