Бащата на убития в Костенец: Една крадла и лека жена затри сина ми

„Една крадла и лека жена затри сина ми.“ Това заяви Георги Дринков, баща на 34-годишният Тихомир Дринков, който в неделя вечер издъхна след като беше намушкан няколко пъти. Според полицията фаталните удари са нанесени от 24годишната Даниела Иванова, която била приятелка на жертвата. Срещу нея вече има повдигнато обвинение за умишлено убийство. То е извършено след бурен запой и последвал скандал в дома й.

„Много пъти му говорих на Тишо да остави тая жена, защото тя няма да го доведе до нищо добро. Не ме послуша и сега го няма“, добавя бай Георги, който е познат като един от най-добрите автомонтьори в Костенец.

Тишо и Диди, както е известна в Костенец Даниела, били заедно от години. Разделяли се и пак се събирали. В града били добре познати със скандалите си и с това, че често ги навестявала полиция при среднощните им запои с приятели.

Преди няколко месеца Даниела заминала при майка си в Германия. Там обаче била изгонена от работа, след като се сбила с друго момиче, разказват съседи на семейството. По информация на TrafficNews срещу 24-годишната жена дори има заведено дело за нанасяне на телесна повреда.

Жителите на Костенец описват Даниела като агресивна и проблемна жена, която редовно прекалявала с чашката и често посягала към наркотици. Бащата на Тихомир призна, че и синът му често си пийвал, но не взимал нищо друго.

Местните разказват, че бащата на Даниела бил българин, който си взел ромска булка. Мъжът се самоубил преди много години. Диди пък има още три сестри. В семейния дом в Костенец обаче вече живеела само Даниела.

„Тихомир беше кротът и спокоен, никога не е имало проблеми с него. Той много я обичаше и не можеше да се откаже от нея. Тя обаче му слагаше рога и спеше с целия град“, споделят съседи на Даниела.

Все още не е ясно какво точно се е случило в неделя вечерта и как се е стигнало до фаталните 7 наръгвания с нож в тялото на Тихомир.

„Изобщо не съм изненадана. Аз очаквах точно нещо такова да се случи всъщност. Горкото момче, тя си е такава и затова и никой не остана при нея“, споделят жителите на Костенец.

При ареста й Даниела заявила, че е бременна във втория месец. Една от версиите за скандала е, че свадата тръгнала от спорове и съмнения кой е бащата. Близките на Диди обаче се съмняват, че тя наистина е бременна. Собствената и сестра разказa, че чула за това от медиите и не е сигурна дали е вярно.

„Аз спрях да идвам в Костенец заради нея. Полицията все беше пред дома ни. Винаги имаше скандали и проблеми. Сестра ми е, няма как, но толкова ме е срам. Не знам какво ще кажа на близките си, какво да кажа на семейството на Тихомир и какво да кажа на собствените си деца. Той просто не можа да я остави, това е“, добави сестрата на Даниела.

Бащата на Тихомир пък сподели, че в компанията, в която е излизал синът му е имало проблем заради Даниела. Тишо влязъл в конфликт с приятел, който бил спряган за любовник на шавливата Диди. Именно въпросният мъж е бил задържан в началото, но по-късно е установено, че той не е присъствал на купона, на който е извършено убийството и е бил освободен.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share