Баща и син в ареста, набили шофьор заради засечка на пътя

Баща и син от Пловдив попаднаха в ареста, след като набиха шофьор заради засечка на кръстовище в квартал „Кючук Париж”, съобщиха от полицията в града.

Сигналът там бил получен около 16,30 часа. Той гласял, че край кръстовище между улиците „Македония“ и „Кукуш“ от лек автомобил „Мерцедес“ слезли шофьорът и негов спътник, нанесли побой на 39-годишен водач на лек автомобил „Форд“ и се оттеглили с колата си в неизвестна посока.

Пострадалият бил откаран в болница за оказване на медицинска помощ. Там дал показания пред полицаи. По думите му спречкването с непознатите, възникнало заради засичане на пътя.

Униформените започнали проверка, по време на която били разпитани очевидци на спречкването. Бил иззет и видеоматериал. По указания на дежурен районен прокурор било образувано досъдебно производство по чл. 325, ал.3 от НК и стартирали незабавни издирвателни действия. Още в същия ден полицаите установили чия е леката кола „Мерцедес” и кои са били двамата мъже, пътували в този автомобил.

Станало ясно, че това са пловдивчанин на 63 години и неговият 20-годишен син. С полицейска заповед двамата са задържани за срок до 24 часа. Работата по изясняване на обстоятелствата около случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив, съобщиха оттам.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share