Баща нахлу в училище в Пещера, ошамари съученик на сина му

Баща нахлу в начално училище в Пещера и удари дете по време на час. Сигналът за случая бил получен вчера в ранния следобед. По първоначалните данни в сградата на местно основно училище влязъл мъж, който въпреки намесата на охранителя се насочил към един от кабинетите. Там се провеждали следобедни занимания на деца от начален курс. Влизайки вътре той отишъл при един от малолетните ученици и му нанесъл удар в областта на лицето.

Незабавно към мястото били насочен автопатрул на полицията в Пещера. Пристигайки на място униформените задържали 42-годишния пещерец . Оказало се, че той е баща на едно от обучаваните в училището деца, което малко по-рано му се оплакало, че се е спречкало със своя съученик.

Тогава мъжът решил да се саморазправя със 7-годишното момче. На място са пристигнали екипи на група „Криминална полиция” и инспектор „Детска педагогическа стая”.

Побойникът е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство под наблюдението на Районната прокуратура в родопския град.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share