Баща на близнаци загина пред очите им на круизен кораб

Баща на две деца почина след падане от палубата на круизен кораб, докато беше на почивка със съпругата си на Карибите, предаде Sun, цитиран от Канал3. Брайън Райс намери смъртта си, падайки от деветата палуба на кораба, на връщане в пристанището в Маями, Флорида, в петък.

Бащата на близнаци от Индиана, е починал от тежка травма в резултат на инерцията от падането, след като е летял четири етажа от палубата отдолу, според полицейски доклади. Смъртта му е била „инцидент“, според департамента по съдебна медицина на окръг Маями-Дейд, който заяви, че изглежда не е самоубийство.

Травмираните гости разказаха как се опитвали да утешат съпругата на Райс, Даян, след като тя слязла няколко етажа надолу, за да помогне на съпруга си. „Опитах се да утеша съпругата му и да я държа вътре, така че да не може да вижда съпруга си в това състояние“, каза спътник.

Друг съобщи чрез facebook, че е чул Райс да се блъска в палубата точно до каютата му. „Това е звук, който не може да излезе от главата ми“, написа той. Медицинският персонал на борда на круизния кораб опитал да спаси г-н Райс, но той починал от контузиите си. Смята се, че е баща на тригодишни близнаци, според страница на GoFundMe, създадена за семейството му.

Не е ясно дали по това време децата също са били на кораба. В знак на почит на страницата се казва: „Всеки, който е познавал Брайън, знае колко лесно е да го наречем приятел. Той беше най-щедрият човек, когото познавахме“.