Бежанците вече избиват европейците като овце, хората организират отряди, за да се пазят

Бежанците вече избиват европейците като овце, хората организират отряди, за да се пазят

Потокът от новини за престъпленията на бежанците в Европа постепенно, но сигурно се увеличават: изнасилвания, грабежи, убийства, побой, заплашване на местните жители, коментира svpressa.

Наскоро стана известно за жестокото убийство на възрастната немкиня Кристел В. от град Вупертал (административна област Дюселдорф, федерална провинция Северен Рейн- Вестфалия). Тялото на 78-годишна възрастна жена с прерязано гърло, която живееше в района на Кроненберг, беше открито в собствената u спалня от нейната съседка пенсионерка.

Окръжният прокурор Хауке Пахр заяви: „Аутопсията потвърди нашите предположения. Всичко говори, че това е било умишлено убийство“. Очевидно, възрастната вдовица е станала жертва на грабеж, а престъпникът убива жена като ненужен свидетел. Пари, бижута и колата u са изчезнали. Кой е направил това, все още се разкрива.

Съседите на починалата обаче са сигурни, че това е работа на мигрантите, които винаги се мотаят в района. Миналата седмица в Тюрингия започна процесът срещу афганистанеца Мохамед А., който по същия начин брутално уби 87-годишната пенсионерка Урсула от град Йена. Тя отказва да му даде 7000 евро и с това подписва смъртната си присъда.

Освен това преди седмица в окръжния съд на Мюнхен (столицата на федералната провинция Бавария) започна изслушването по делото с нигериеца Чидубем М., който е примамил местно петгодишно момиче в своя приют и го изнасилва в стаята си. Тези престъпления се увеличават като снежна топка. Стигна се дотам, че в същия Дюселдорф местните жители, без да разчитат на местните власти, отдавна се организират в отряди за борба с мигрантите, за да могат да се защитят от „пришълците“.

Общият брой на тези формирования вече достига няколко хиляди граждани. Но полицията в Дюселдорф прие това обществено начинание доста скептично. „Монополът върху властта принадлежи на държавата. Наказателното преследване не е работа на гражданите“, обясни служител от нейната пресслужба. И какво още могат да кажат служителите на реда, които не умеят да се справят с вълната от престъпления на мигрантите? Въпросът е риторичен. Но за самите местни жители това е въпрос на тяхната собствена сигурност, често в буквалния смисъл на живот и смърт.

Мнозинството в Германия вече е толкова уморено от беззаконието, което създават бежанците в тяхната страна, че в отчаянието си самите те започнаха да плащат на „пришълците“ със същата монета. Така в края на миналата седмица немците бяха поразени от ужасен инцидент: на главната гара на Крефелд (федерална провинция Северен Рейн-Вестфалия) минувачите станаха свидетели на това как немец бутна мигрант от Еритрея от железопътния перон под приближаващия влак.

Минута преди това те имаха спор, който прерасна в схватка. В резултат на това еритреецът полетя към релсите, но успя да отскочи навреме, а машинистът на влака незабавно реагира чрез натискане на аварийната спирачка.

Прави впечатление, че точно три месеца преди този инцидент, друг мигрант (също от Еритрея) – Хабте Арая, избута напълно непознатите за него 40-годишна жена, нейния осемгодишен син и стоящата до тях 78-годишна жена от перона на гарата във Франкфурт на Майн. Жените по чудо успяха да избегнат смъртта (получиха сравнително леки наранявания), но детето умря веднага.

А няколко дни по-рано в различни части на Германия имаше два абсолютно еднакви случая, когато мигрантите избутаха немци под влаковете. Но сега самите бежанци станаха жертви на грабежи и убиване. В началото на октомври в град Буршайд неизвестен мъж нападна сирийски бежанец и поиска от него мобилен телефон и пари, които той нямаше в себе си.

Вбесеният разбойник жестоко преби сириеца, причинявайки му тежки наранявания на главата, и изчезна. А на предния ден на гарата в Бад Херсфелд (федерална провинция Хесен) немец откри стрелба с пистолет по 18-годишен мигрант от Сомалия. Той няколко пъти стреля от автомобил по африканеца. В този момент на гарата имаше полицаи, които задържаха стрелеца, който се оказа Роланд К., местен наркоман и десен радикал, придържащсе към расистки убеждения. Той бе избрал своята жертва, както показа разследването, единствено по цвета на кожата.

Освен това, през лятото той се е хвалил в местната кръчма, че вече е стрелял по бежанци нееднократно. Разследването установи, че немецът винаги е бил враждебен към чужденците и неведнъж открито е заявявал, че е готов да ги убива. Какво ще се случи, когато около 4 милиона бежанци, които сега са в турските лагери, и които Турция възнамерява да ги пусне в европейските простори, влязат в Европа и в частност в Германия?

Затова говори в своите прогнози ориенталският учен, политолог, основател и президент на изследователски център на „Института за Близкия изток“ Евгений Сатановски. Според него в този случай Старият свят го очаква „голямо клане“. Разбира се, това в никакъв случай не е включено в плановете на политически коректната и мултикултурна Европа. И през 2015 г. това също не беше част от нейните планове, но все пак се случи. Надянала „розовите“ очила на своите граждани, ЕС се изправи пред най-голямата хуманитарна катастрофа, свързана с нашествието на бежанците.

Сега еврочиновниците в обозримо бъдеще не чакат нов поток от „пришълци“. И това е много сериозен пропуск в тяхната миграционна политика. „Европейците, за свое нещастие, живеят в илюзии. След Великото преселение на народите от Рим нищо не остана. И това беше само последната вълна на миграция, за която поне знаем нещо.

От предшествениците на индоевропейското население на Европа, с изключение на баските в планините и сардите в Сардиния, не остана нищо. Така че предстои „голямо клане“, което новодошлите ще организират за местните европейци“, смята Сатановски. Едва ли, мигрантите ще бъдат безразлични към това да бъдат ограбвани, убивани и унижавани. Те ще започнат да „взаимодействат“ с местното население, а опитът на предшествениците им те си го имат в кръвта.