Бежанците пощуриха Швеция, развратът е повсеместен

Джони Като, който е и новият говорител на миграционната политика на партията „Център“, заяви, че е неправилно Швеция да затяга границите си през 2016 г. след разгара на европейската миграционна криза. Това съобщава Expressen, цитиран от Breitbart.

На въпрос дали смята, че хората трябва да могат да имат брак с повече от един човек едновременно, Като отговаря: „Смятам, че е труден въпрос и честно казано не е нещо, за което съм мислил толкова много. Виждам както предимствата, така и недостатъците“.

25-годишният политик коментира и че ако му бъде предоставена властта, той би искал да махне кралското семейство на Швеция. По въпросите за търсещите убежище Като отбелязва: „В един идеален свят никой човек не трябва да бяга. Но също така се сблъскваме с факт, при който хората трябва да бягат от война и потисничество. И ясно е, че хората, които правят това, трябва да получат сигурна защита.“

„За мен е съвсем очевидно да се защити правото на убежище и тогава е трудно да се определи максимален брой, който някои са направили. Мисля, че това е жалко“, допълва Като. Практиката на многоженството, макар и незаконна в Швеция и много други европейски страни, е защитавана в миналото от „Център“, която настоява за узаконяване преди няколко години.

През 2017 г. шведка, работеща като помощник на бежанци, се появява в холандски документален филм, озаглавен „Аллах в Европа“, в който тя казва, че би било хубаво съпругът й да вземе друга съпруга, която да й помага за къщата.