Белослава се напила като кирка за ЧРД, подкара 50 в районното

Белослава се напила като кирка за ЧРД, подкара 50 в районното

Шармантната певица Белослава беше изловена снощи кьоркютук пияна зад волана на луксозното си ауди. Тя е прекалила с алкохола на парти по повод своя 49-и рожден ден. Добре наквасена, изпълнителката излязла с колата да купи още алкохол и била спипана от ченгетата.

Щерката на соц звездата Анета Сотирова подкара 50-ака в районното и по всяка вероятност ще бъде осъдена по бързата процедура и ще се лиши с книжката си за 1 година.

Случилото се е доста необичайно, тъй като Белослава е известна като една от малкото родни звезди от началото на века, които не се друсат и не повръщат през вечер, пияни до козирката. Певицата дълго време се движеше в компанията на Миро от „Каризма“, Иван и Андрей, Руши Видинлиев точно в периода на най-голямата им разпасаност, но успяваше да пази поведение и да не се забърква в гнусни изцепки. Обаче се изложи на стари години.

За сметка на това природеният брат на изпълнителката – Весел Стоянов, е известен столичен шмъркач на кока и компаньон на Тодор Славков. Двамата обаче са в обтегнати отношения, като братчето нарича певицата „Курвата Белослава“.

По ирония на съдбата прегрешилата певица беше едно от лицата на кампанията „Не карам пил“ в далечната 2007-а г., заедно с Графа, Б.Т.Р., Камен Воденичаров, Ники Кънчев, Зуека, Наталия Симеонова, Део, Иван и Андрей и др.