Бизнесмен се самоуби във Велико Търново, скочи от 4-ия етаж

Известен търговец на климатици от Велико Търново сложи край на живота си на Ивановден, като скочи от четвъртия етаж на кооперацията, в която живее.

52-годишният В. Д. излязъл на терасата малко преди 8 часа и полетял към земята от голямата височина. В жилището била съпругата на бизнесмена, но тя така и не разбрала за фаталния избор, защото вероятно още била в спалнята. Жената научила какво е направил съпругът ѝ, когато на вратата позвънила полицията.

На страшната гледка се натъкнали минувачи, които отивали на работа по ул. „Йоновка” във Велико Търново, където се разиграва трагедията. По предварителна информация предсмъртно писмо не е било намерено.

Въпреки добрата репутация и клиенти на фирмата, се предполага, че В. Д. е имал лични проблеми и личен мотив да сложи край на живота си. Според една от версиите, той бил затънал на хазарт и дължал много пари. През последните месеци контактувал основно с хора, пристрастени към комара.

Полицията работи по всички възможни версии и по случая е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share