Бил Клинтън най-накрая си призна: Спах с Моника Люински

Бившият американски президент Бил Клинтън заяви, че е имал афера със стажантката си в Белия дом Моника Люински, защото това му помагало да се бори с тревожността си. В документален филм, посветен на съпругата му Хилари той посочва, че е кръшнал с брюнетката, защото така се борел по-лесно с психичните си проблеми.

Клинтътн разказва, че по времето, когато срещнал Люински, напрежението от работата му като президент го карало да се чувства като „боксьор, който е изкарал 30 рунда“. Тогава той гледал на Люински като нещо, което ще му помогне да се разсее за малко. „Никой не мисли, че поема риск. Не заради това правим глупави неща“, казва той.

Клинтън споделя и как смутено признал на съпругата си за случилото се, след като новината гръмнала в медиите: „Отидох, седнах на леглото и говорих с нея. Казах ѝ точно какво се е случило. Казах ѝ, че се чувствам ужасно заради случилото се“. Хилари от своя страна посочва, че била абсолютно изненадана от аферата и нямала идея какви ги е вършил съпругът ѝ. Била „съсипана“. „Не можех да повярвам. Просто лично бях толкова наранена, „Не мога да повярвам на това, не мога да повярвам, че ти излъга“, казала тя тогава на мъжа си. Тогава те решили да ходят на брачен консултант, където провели много болезнени разговори.

Изявлението на президента е за документалната поредица „Хилари“, която ще се излъчи по телевизия Hulu. В нея бившата първа дама говори открито за последици от секс скандала и болезнения път, който двойката извървяла след това. Във филма Бил се извинява на Моника Люински и казва, че е чувства „ужасно“ от факта, че тяхната афера е белязала нейния живот.

Той, обаче, добавя, че в един момент, когато нещата не стават пак нормални, „ти трябва да решиш кое определяш за нормално“, намеквайки, че бившата стажантка Люински трябва вече да продължи напред.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share