Битият дядо от агресивен шофьор на джип: Помня удара! И след това нищо…

Отново агресия на пътя прати човек в болница. Този път жертвата е 81-а годишен мъж, повален с юмруци от 50-години по-млад водача на джип, изнервен от начина му на шофиране. Инцидентът става вчера следобед в центъра на Асеновград пред погледите на десетки свидетели.

„Помня удара. И след това нищо…“, казва потърпевшият Иван Карагьозов пред bTV. Всичко започва, когато възрастният мъж излиза с колата си от пресечка и е връхлетян от джипа. Шофьорът му решава, че е засечен и настига жертвата си. „Възрастният водач спира на пешеходна пътека, за да пропусне пешеходка…Водачът на джипа спира и нанася два удара в лицето с ръка“, обясни главен инспектор Петър Бабугеров, началник на РУ-Асеновград.

„Отвори вратата. Напсува ме и ме удари“, разказва още пострадалият мъж. Агресорът бяга, но чрез видеозаписи е задържан за часове.Синът на пребития възрастен мъж споделя, че никой не е помогнал на баща му. Опасност за живота на пострадалия няма. Нападателят му го грозят до 3 години затвор. Побойникът е арестуван няколко часа по-късно. В криминалното му досие е записано, че е задържан за притежание на наркотици.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share