Биячите на Слави Ангелов потрошили и зъболекар

Биячите на Слави Ангелов потрошили и зъболекар

„Миналата година август месец излъчихте кадри от биячите на маркетинговия директор от „Левски“. Заглеждайки се, забелязах, че начинът, по който ходеше един от тези изпълнители, е сходен с това, което се случи с мен 3 години по-рано“. Това каза пред Би Ти Ви стоматологът д-р Георги Цалов, който твърди, че е жертва на бандата, пребила журналиста Слави Ангелов.

Това се е случило в столичния квартал „Хаджи Димитър“, където на 17 март беше пребит главния редактор на „168 часа“ Слави Ангелов. Маркетинговият директор на „Левски“ е пребит в същия район през август миналата година.

„Аз много години не намирам верни отговори. Нападнаха ме в една дъждовна вечер на 20 февруари. Оставайки колата си се разминах с 2 момчета с качулки, за да вляза във входа. В момента в който се изравниха с мен последва удар в главата.

Аз се опрях на стената, те се редуваха ту единия ту другия ме удряха с боксове в главата. Появи се трето лице, което ме удряше по десния крак с бухалка или тръба, жестоки удари. Счупи ми левия крак. Като паднах на земята двама се върнаха в гръб, този който много добре видях заради начина на ходене и държанието му ми напомниха на кадрите.

Всичко падна в краката ми, ключове, портфейл, телефон, точно като при Слави Ангелов. Затова мисля, че е поръчка от някого. Изпълнителите са ясни, едни и същи, около „Герена“, там върлува тази банда. Това са вероятно бойци обучени, в МВР знаят всичко, но нищо не се прави“, вдига рамене пребитият стоматолог.

„Година време не можех да работя, 6-7 месеца бях с лице към тавана. Единственото, което мога да кажа, че сега съм добре, но бизнесът в клиниката, всичко фалира, наложи се да съкращавам, спря за 1 година клиниката. Много трудно се възстанових, все пак съм на възраст“, каза още той.