Близки на прегазената от наркоман в Самоков: Органите й са смачкани

49-годишната жена е била прегазена два пъти на метри от полицията в Самоков. Недялка Джикова е настанена в столичната „Света Анна“ с опасност за живота. Инцидентът става пред очите на много хора.

„В тежко състояние е. С опасност за живота. Всички меки органи са ѝ смачкани. Може да се наложи даряване на кръв“, разказа внучката на пострадалата пред БТВ.

„Блъснал я е веднъж, след което е върнал и е минал през нея отново. За да го направиш, не трябва да си адекватен“, казва дъщерята на Джикова.

„Тя е била на работа и въпросният господин, друсан до козирката, тръгнал да паркира или не знам. Не е бил в състояние да говори, толкова е бил надрусан. Дано Господ да е с нея“, сподели зетят на Недялка – Румен Иванов.

24-годишният шофьор преди няколко дни се е върнал от Холандия. Той е бил употребил кокаин и амфетамини. Познат е на полицията по линия на кражби и наркотици.

Припомняме, че инцидентът е станал около 10:30 ч. днес на платената зона за паркиране в Самоков, пред аптека на ул. „Васил Захариев“ в града. До сблъсъка се стигнало, след като водачът извършил маневра с джипа си. След това бяга от местопрестъплението, но по-късно бива открит от полицейските служители.