Божков: Бойко, защо пращаше Севдалина в офиса ми?

„Прeз пocлeднитe гoдини Ceвдaлинa Aрнaудoвa e пoceщaвaлa oфиca ми нa ул. “Мocкoвcкa“43 eжeмeceчнo. Тя нe пуши пури“, кaзa в днeшния cи пocт Вacил Бoжкoв в coциaлнaтa мрeжa Fасеbооk.

„Бoйкo, щe нaмeриш ли пoнe мaлкo дocтoйнcтвo дa кaжeш зaщo я прaщaшe?

#БъдeтeЗдрaви“, пишe oщe в пocтa.

„Васил Божков ме е черпил една пура в живота ми – една дълга пура и то в офиса ми в централата, когато бяхме в сградата на bTV. Беше с вашите шефове на телевизията. Най-големите шефове. Да пукна ако съм взел един лев от него, един долар“, заяви вчера премиерът на репортерката на БТВ, като допълни: „Сега не пуша. И пура няма да взема дори“.

„Някой ако наистина си е позволил да взима пари от него, на мен не е дал нито една стотинка. Аз отговарям за себе си – към мен и към партията не е дошла нито една стотинка!“, категоричен беше Борисов.

„Не съм взел нито един стотинка нито аз, нито партията от него. Заклевам се във внуците си и в живота си“. С тези думи премиерът Бойко Борисов коментира обвиненията на олигарха-беглец Васил Божков, че бил дал на премиера и на министъра на финансите 60 млн. лева.

Борисов даде коментара пред bTV. Той бе причакан от екип на медията минути преди да влезе в студиото на „Панорама“ в БНТ.

Телевизията от мейнстрийма на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, която сега ее по-известна като Божков (бТВ) ТВ, тъй като активно обслужва хазартния бос, ужилил хазната със 700 млн.лв., се опита да спретне втори „Костинброд“, коментираха потребители в социалните мрежи.

Шефката на пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова отвърна на „удара“ на изгнаника в Дубай Васил Божков, като призна, че се е срещала с него, но това били лични отношения и нямали нищо общо с държавността.

„От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза“, написа Арнаудова.

Тя застреля директно хазартния бос с думите: И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV! И Вие #БъдетеЗдрав

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share