Бомба! Блъснатите от шофьора на НСО деца са две, и двете са в болница

Две са блъснатите деца късно снощи от шофьор на НСО. И двете деца са 14-годишни – момче и момиче, като състоянието на е много сериозно. Децата са настанени за лечение в реанимацията на болница „Света Анна“.

По първоначална информация момчето е било с мозъчно сътресение, но след прегледите най-лоши опасения на лекарите заради силния удар са отпаднали. То не е с тежки а само лицеви – има два избити зъба, счупена кост на носа и счупена ръка.

На място до късно през нощта военна полиция и военна прокуратура разследваха инцидента. По-сериозно пострадалото дете е било в съзнание и контактно, като му е поставена диагноза травма. Родителите му веднага пристигнали на място в болницата след инцидента и са съобщили, че то е ученик в 119-то СУ „Академик Михаил Арнаудов“в София, което се намира в района на катастрофата – на улица „Латинка“.

По първоначална информация децата са пресичали на червен светофар, когато са пометени от автомобила на НСО. Другото дете опитало да дръпне мочмчето в последния момент, но не е успяло и то е изтичало пред колата.

Шофьорът и свидетели са дали показания, че е изскочило пред колата, колата е старо БМВ, а моделът е от трета серия. Разследващите за момента смятат, че шофьорът е карал с около 40 км в час според щетите, к нанесени на колата и спирачния път на мястото на инцидента.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share