Бременно момиче избра смъртта след групово изнасилване

13-годишно момиче се е самоубило, след като е била изнасилена от банда от шестима мъже и държана в плен в апартамент, съобщава „Мирър“. Фаталният инцидент е станал в петък (15 ноември) Банкок, столицата на Тайланд. Съобщава се, че тийнейджърката, миг преди смъртта си, е снимала как краката й висят от покрива и е изпратила фотографията на приятел с съобщение, в което се казва: „Тръгвам си, обичам те“.

Момичето също така е написала серия от публикации във Фейсбук, в които казва „Тръгвам си“ и „Ако не бях бременна, щях да съм си отишла отдавна“.

Майка й е заявила пред полицията, че заради инцидента с изнасилването, дъщеря й е влязла в състояние на дълбока депресия преди да се самоубие. Момичето, която не се назовава с истинското име, а само с прякора си Пинки, е намерила смъртта си след скок от жилищен блок малко преди полунощ, съобщават тайландски медии.

Също така, тийнейджърката се е карала с 45-годишната си майка малко преди да умре. Майката хукнала след дъщеря си и се опитала да я спре. Смята се, че момичето е разбрало, че е бременна около месец преди смъртта си.

Майката е разказала на полицията, че банда мъже е държала дъщеря й в плен и я е изнасилвала в нощта на 11 ноември, съобщава Coconuts Bangkok. Полицията е уточнила, че вече са арестувани двама заподозрени по случая, свързани с изнасилването.

Говорителката на служителите на леда Крисана Патаначароен заявява: „И двамата заподозрени са изправени срещу обвинения за сексуално малтретиране на момичето. Според информацията, Пинки вероятно е срещнала заподозрените в нощта, когато е била изнасилена групово.