Брутален побой в Поморие, младеж нокаутира с бокс 43-годишен

Брутален побой в Поморие, младеж нокаутира с бокс 43-годишен

Брутален побой се е разиграл в Поморие тази сряда, малко преди полунощ. 23-годишен помориец едва не уби от бой с метален бокс свой съгражданин, който по-рано през деня влязъл в разпра с родителите на нападателя.

Същият ден родителите на криминално проявения младеж били на сватба. На тържеството обаче се скарали с гост на тържеството от друга фамилия. Когато празникът приключил родителите се прибрали вкъщи и веднага се оплакали на сина им.

Той решил, че трябва да защити семейната чест и да раздаде правосъдие. Около 23:50 ч. поморийската улица „Републиканска“, пред дом №2, причакал жертвата си – 43-годишен мъж също от Поморие и започнал да го налага с юмруци, твърдят местни жители, които са станали свидетели на случилото се. Удрял го с метален бокс в главата и носа. При падането на пострадалия на земята освирепелият младеж продължил да го рита с изключителна сила в дясната част на гръдния кош. След което избягал от местопрестъплението.

Малко по-късно е задържан за срок до 24 часа. По информация на Флагман.бг насилникът е 23-годишният Зейнел Хюсеин от Поморие. Той е криминално проявен, има 17 регистрации в съдебното му досие, предимно за кражби.

Повдигнато му е обвинение с прокурорско постановление със срок на задържане удължен до 48 часа. На пострадалия е назначена съдебно-медицинска експертиза.

Работата по случая продължава. В 14:30 часа ще бъде гледана мярката му за неотклонение.