Брутална саморазправа посред бял ден между двама шофьори

Брутална саморазправа е станала посред бял ден на пловдивския бул. „Руски“. Екшънът се е разиграл в петък след моста на Герджика пред погледите на минувачи и десетки деца от близкото училище, които били в начален клас, съобщава Traffic News, позовавайки се на очевидец.

По думите й на булеварда възникнало спречкване между двама шофьори, което прераснало във вербална агресия. В един момент единият от шофьорите изкарал бухалка и започнал на налага другия мъж. Агресорът ударил поне четири пъти в областта на главата другия шофьор с дървения предмет, като през това време и го е ритал.

„Дойде линейка на мястото на инцидента, прегледа мъжа, след което го откара в болница. Полицейска кола така и не дойде. Потресена съм от случилото се. Това стана през голямото междучасие на децата, които бяха ужасени“, написа пловдивчанката. Тя допълни, че нападателят е избягал след инцидента.

Инцидентът е станал днес около 12:30 на обед, като колата на нападнатият мъж е бил служебен бус, а на агресора – „Ауди“. „Водачът явно е агресивен, след като си позволи да нападне и да бие по този начин. Ако имаше пистолет?! Това в сигнал, че хората имат нужда от психологическа помощ“, смята пловдивчанката.