Бунт! Протест пред парламента заради дългата карантина

Мащабен протест пред Народното събрание замислят ентусиасти във фейсбук. Въпреки извънредното положение и забраната за масови мероприятия, на голяма част от хората им е писнало постоянно да им налагат нови и нови рестрикции и ще се опитат да съборят властта на 13 април, понеделник. Опитът им трябва да стартира в 12.30 ч. пред Народното събрание.

Участници в предстоящия протест споделят пред Lupa.bg, че основната група, в която се организират хората, се казва „Нека не бъдем роби, да спасим България“, която има 25 000 членове. Има обаче още няколко фейсбук групи, които набират желаещи да се присъединят към демонстрацията.

loading...

„На хората им писна вече – туристическият бранш, ресторантьорството, хотелиерството и т.н. са без никаква работа, таксиметровите шофьори също, а правителството не взима никакви мерки да помогне на хората като в другите държави. Ако се обединим всички заедно, никой няма да може да ни спре – нито полицията, нито жандармерията!“, убедени са в групата.

Недоволните от настоящето положение имат още едно подозрение: според тях у нас в момента, покрай истерията около коронавируса, тихомълком се инсталира 5G мрежата, която била много по-опасна от COVID-19.

loading...

3 коментара за “Бунт! Протест пред парламента заради дългата карантина

 • 14 април, 2020 в 17:55
  Permalink

  Това са хора с нисък интелект… Колкото и да е тежко след карантината, няма как да се толерира безумието на тези хора…
  Те ще го разберат самоз когато загубят най- близките си…
  Жалко е, че има такива…

 • 12 април, 2020 в 14:22
  Permalink

  Ще има сеир…начупени кофи…

 • 12 април, 2020 в 13:21
  Permalink

  Доста нескопосана статия! Не омаловажавайте фактите! А за последното , вземете де образовайте повече!

Коментарите са затворени.