Бургазлийка хвана гаджето си на калъп с друга, после рязаха вратата… с флекс

Истинска сцена като от любовен филм се разигра тази сутрин в бургаския жк. „Възраждане”. Пожарникари и полицаи скочиха на крак, след като притеснена жена подала сигнал на 112, че мъжът й не е отишъл на работа и не си вдигал телефона.

Екип от униформени веднага пристигнали пред имота, намиращ се на ул. „Княз Борис I”. Наложило се разрежат с флекс металната врата, за да влязат в жилището, мислейки си, че му е прилошало или е припаднал, съобщава Gramofona.bg.

Тогава обаче останали с пръст в уста от неприятната изненада. Иван наистина бил на легло, но не защото е зле. Бургазлията задоволявал плътските си нужди с друга жена. Настоящата му приятелка направо подивяла от гледката и последвал огромен скандал. Огорчена от видяното тя събрала част от вещите на натрапницата и ги хвърлила през прозореца.

Измамникът се разминал само с викове и обвинения. След като станало ясно, че никой от тримата в апартамента не е застрашен, полицаите и пожарникарите напуснали мястото на драмата. Съседи твърдят, че униформените трудно сдържали смеха си, докато си тръгвали от спешното повикване.

Съседи коментират пред Флагман.бг, че митничаря доста често прекалявал с алкохол. Почти всяка вечер различна жена посещавала апартамента му и куриозната сцена днес изобщо не ги учудва.