Бургазлия се помисли за Вин Дизел, фучи със 190 км/ч по булевард

Бургазлия се помисли за Вин Дизел, фучи със 190 км/ч по булевард

Читател на Флагман.бг сигнализира за скандално видео, в което се вижда как шофьор фучи със 190 км/ч. по бул. „Стефан Стамболов“ в Бургас. Клипчето е качено в социалната мрежа Тик-ток, като зад волана вероятно е авторът му. Според данните е снимано през март месец тази година, късно вечерта, когато по улиците на града няма почти никакво движение.

Младежът, с никнейм „siderov07“, се е движел с лек автомобил Ауди от кръговото на хотел „Мираж“ в посока изхода на града. След като напуска кръстовището, натиска газта до дупка, мислейки си, че е Вин Дизел от „Бързи и яростни“ и само за няколко секунди вдига 190 км.

В този участък разрешената максимална скорост е 50 км/ч.

„Улиците на града не са писта. Ако някой иска да си играе на блъскащи колички и да показва шофьорските си умения – има полигони за тази цел. Голяма гордост, чак се хвали сам с клипчето в Тик-ток. Ами, ако беше блъснал някоя кола, с такава скорост представете си какво можеше да стане. Бургас не е писта, такива демонстрации не са ни нужни!“, пише в сигнала си до Флагман.бг читател, пожелал анонимност.