Българин открит мъртъв в Лондон – подозират, че е трета жертва на сериен убиец

Българин е намерен мъртъв в дома си в Лондон, което е трето убийство в английската столица от началото на 2020 година, пише Дейли Мейл. Полицията е извикана на местопроизшествието в Кройдън след съобщение, че мъж е бил открит мъртъв в къщата му. Красимир Картиков, 60-годишен, е посочен като жертвата, открита в дома му на Уайтхорс Роуд.

Аутопсията разкри, че българинът е починал от множество наранявания. Главният инспектор детектив Хелън Ранс, която ръководи разследването, казва: „Нашето разследване се движи бързо, но искаме да говорим с всеки, който е видял или говорил с Красимир. „Семейството на Красимир е разбираемо опустошено след смъртта на любимия човек и ние сме ангажирани да разберем какво точно се е случило през онази нощ и да открием лицето или лицата, отговорни за това.“ Все още не са извършени арести. На 3 януари полицията в района на Финсбъри парк в града бе извикана, след като друг мъж е бил намушкан.

Алжирският гражданин Такиедин Будан живял в Обединеното кралство от три години и работил като шофьор за доставка на Uber Eats и Deliveroo и също бил открит мъртъв. На 3 януари полицията започна ново разследване на убийство, след като останките на друг 53-годишен мъж бяха открити в Барнс. Той беше идентифициран като Уилям Алгар.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share