България посреща Нова година с концерти по площадите

С празнични концерти градовете у нас ще посрещат новата 2020 г. Малко преди полунощ любими изпълнители ще забавляват хората, избрали да празнуват под открито небе. Тържествата ще са съпътствани освен от традиционното Дунавско хоро и от заря.

Новогодишен концерт „Сцена под звездите“ в София започва от 22 ч. на площад „Княз Александър Първи“. Ще участват „Фондацията“, братя Аргирови, кубинската изпълнителка Долорес Естрада, Тони, Expose Team и брас бенд „Виво Монтана“.

Солистите, хорът, балетът и оркестърът на Софийската опера ще зарадват своите почитатели с последния спектакъл на Операта за отиващата си година тази вечер, от 18 ч. Концертът включва най-доброто от класическите опери и балети, а програмата му е изненада за всички, които ще присъстват на него.

Бургас ще посрещне новата 2020 г. с празничен концерт на площад „Тройката“, който започва в 22,30 часа. На сцената ще се качат популярни имена от българската музика като DJ Максимилиян,група Stiff Bones и Михаела Маринова. В празничната нощ Берковската духова музика с ръководител Росен Георгиев, ще огласи площад „Тройката“. А по традиция в полунощ празнуващите на открито ще получат новогодишна баница с късмети.

„Ритон“, „СкандаУ“ и ансамбъл „Тракия“ пък ще забавляват пловдивчани на Нова година.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share