Българка се сгоди в Ираклио, но гъркът я направи проститутка

Българка се сгоди в Ираклио, но гъркът я направи проститутка

25-годишна българка на име Керанка стана жертва на 36-годишният си гръцки годеник, който я предлагал по барове и кабарета за проститутка. Делото, насрочено за вчера е отложено за петък, поради не явяване на свидетел, пише newsbg.eu.

Кошмарът на младото момиче, което е разведено и майка на близнаци, започнал през м. април 2019 г. когато се запознала през фейсбук със своя обожател и се влюбила в него, тъй като изглеждал учтив и премерен. В един момент дори предложил на Керанка да се омъжи за него, в опит да я убеди, че има сериозни намерения. Но целта му била момичето да приеме поканата и отиде на остров Крит, от където е той.

Предполагаемият младоженец отишъл и в Атина, където момичето живее с родителите си, за да се запознаят отблизо и пред тях да играе ролята на късметлия. 26-годишната игнорирала съветите на баща си, който не го харесал и решила да пътува до Ираклио. Първите два дни били пълни с разходки и пазаруване, но на третия започнал кошмара.

„Принцът на приказката“ се оказал чудовище, след като й заявил, че занапред ще прави секс с поне шестима мъже на ден. 36-годишният й „ухажор“, свекървата и „баджанаците“ отнели документите за самоличнот на Керанка, мобилния й телефон, за да не може да избяга или да общува.

Според показанията на момичето в полицията, тя била принудена да проси, докато нямала сексуални срещи. При отказ от нейна страна била пребивана до припадък. Когато „не работела“, я затваряли в една стая, където й давали малко храна и вода. 36-годишният годеник я превозвал до домове или барове, където имало специално платени секс зони.

Роднините на момичето се притеснили от липсата на контакт с детето си и уведомили полицията. Служители по сигурността на Ираклио претърсили дома на 36-годишния в района на Делини. Там намерили жертвата със семейството на сводника. Според полицията 36-годишния е бил купил билети до Германия, където е планирала да пътува с момичето, където също да го продава.