Версии в мрежата: Кристиан ударил такси и бягал с мръсна газ, Симона – прокурорска щерка?

Спътниците на Кристиан Николов – Симона Цветкова и Георги Иванов, са обвинени за затаяване на истина в случая с катастрофата от неделя, когато Милен Цветков загина след зверския сблъсък. По-рано днес стана ясно, че те не са съдействали по никакъв начин за последствията от катастрофата. Разследването за тях ще бъде в Софийската районна прокуратура.

Престъплението, в което са обвинени двамата младежи се наказва със затвор до 5 г. Те бяха разпитвани като свидетели по разследването на тежката катастрофа, защото са се возили в джипа на Кристиан. И двамата не били много разговорливи при разпитите. Ще им бъдат повдигнати и обвинения за притежание на наркотици.

Според коментари на хора под публикации в сайтовете става ясно, че дрогираният Кристиан Николов преди кръстовището се е ударил в такси на стоянката отстрани на мол „Парадайз“. Тъй като знае, че кара надрусан – дал пълна газ, за да избяга от ПТП-то. По тази причина изобщо не е натиснал спирачки при удара с колата на Милен Цветков, най-вероятно е гледал в огледалото за задно виждане дали таксито го е подгонило. Това твърди очевидец, който коментира трагедията, видя kriminalno.com.

За приятелката на Кристиан – Симона Цветкова пък се твърди, че е прокурорска дъщеря, друг уточнява – на „шеф на Икономическа полиция“. Това са само твърдения на читатели в интернет, дали ще се окажат верни – ще разберем тепърва. Да не забравяме, че все пак има хора, които познават убиеца на Милен Цветков, както и приятелите му, возели се с него.

22-годишният Кристиан Николов няма криминални регистрации до момента. Приятелят му Георги Иванов, който бе с него по време на катастрофата, е с условна присъда за грабеж на бензиностанция, предаде БТВ.

В десети клас Кристиан е бил преместен от 73-то училище в 91-ва Немска езикова гимназия заради лоша дисциплина. Младежът рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен.

Синът на депутата Лъчезар Иванов пък бил осъден, когато е бил едва на 17 г. Тогава Георги отмъква по-малко от 1000 лева от бензиностанция. Осъден е да плати 10 000 лева, потвърждават от съда.