Врачката, залята с киселина, взела 40 бона за разваляне на магия

Врачката, залята с киселина, взела 40 бона за разваляне на магия

Бесен съпруг на измамена клиентка най-вероятно е залял с киселина врачката Тони от Пловдив, която бе приета с изгоряло лице в УМБАЛ „Св. Георги“ във вторник. Почти сигурно е, че причината за нападението на ясновидката са хилядите левове, които тя е успяла да измъкне от своя клиентка. Парите са били дадени за разваляне на „смъртоносна черна магия“ в продължение на няколко месеца, разкрива човек, запознат с разследването. Десетки недоволни нейни клиентки са се оплаквали от некоректното отношение на гледарицата.

Според нашия източник, 52-годишната Тони е гледала на карти, но нищо не познавала. Вземала по стотина лева само за ясновидство, а за разваляне на магии тарифата й започвала от 5 бона нагоре. Клиентката, заради която пострада лицето й, дала сумата от близо 40 бона на няколко транша. Тони поискала 5000 лева, но с течение на времето продължила да настоява за още и още пари от лековерницата. На жената било внушено, че любовница на мъжа й е направил черна магия, за да умре и тя да заеме мястото й в живота му.

В един момент манипулираната дама споделила на мъжа си за срещите си с гадателката и за парите, които й е искала. Тогава мъжът й побеснял и решил да накаже мнимата ясновидка. Той започнал да си иска настоятелно парите, но Тони отказвала да възстанови сумата, твърдят запознати. От стрес покрай заплахите врачката дори получила инсулт преди няколко месеца.

Най-вероятно, след като не успял да върне сумата, мъжа на измамената жена е решил да залее врачката с киселина, допускат криминалисти, които работят основно по тази версия. Самата Тони знаела отлично кой я е нападнал, но от страх да не й се случи нещо още по-лошо, скрила името й от полицията. Тя твърдяла в първите си показания в болницата, че няма врагове.

Припомняме, че 52-годишната гадателка беше нападната към 13 часа във вторник в жилището си в район „Тракия“, където отскоро живее под наем. Възможно е да се е преместила там именно заради получени заплахи от недоволни клиенти. Във вторник мъж с маска и ръкавици влязъл в апартамента и й напръскал лицето с киселина. Поразени са също кракът и ръката й. Вратата на апартамента била отворена, за да могат да влизат клиентите, тъй като Тони наскоро претърпяла инсулт и по тази причина била трудноподвижна.

От клиниката по изгаряния към УМБАЛ „Св. Георги“ казват, че предстоят операции. Иначе състоянието на жената е стабилно. Тя категорично отказва да говори с медиите, както и да покаже лицето си.

„Явно отлично осъзнава, че като се тиражира физиономията й, стотици измамени от нея хора ще се сетят как ги е манипулирала и им е измъквала колосални суми пари. Затова и предпочита да си мълчи и да се крие“, коментират ченгета, работещи по случая.