Възрастна жена окичи Варна с послания срещу демони и дяволи

Почти не е останал пътен знак в морската столица, чиито гръб да не е облепен със самоделни религиозни афиши. Листовките, които „плашат“ с демонични адски мъки могат да се видят разлепени и на много други места.

По разкази на очевидци в социалните мрежи ги разлепя възрастна госпожа, посред бял ден, снабдена предвидливо с валяче на дълга дръжка. Така не й се налага изобщо да ползва стълба за да ги лепи на високо по пътните указатели. Явно госпожата има сериозен психичен проблем и въпреки, че многократно е предупреждавана от полицията, тя продължава „мисията си в живота“.

Афишите /изпълнени с ентусиазъм и детски наивитет/ са основно насочени срещу съвременната музика, чиито текстове, според авторката, водят във вечни адски мъки. В последно време антидемоничната баба дори разлепя афиши на руски и английски език, явно насочени към туристическия поток в града.

Наскоро варненски зевзеци дори пуснаха фланелки с изображение на един от любимите на бабата демони и надпис „Варна слуша гласа на демоните“. Така варненските демони започват да се превръщат в част от градската култура. Доколко това е нещо, с което варненци могат да се гордеят остава малко спорно.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share