В Германия откриха изчезнало дете в шкаф, приличало на „счупен старец“

Германската полиция откри изчезнал преди повече от две години тийнейджър в шкаф в дома на мъж, заподозрян за разпространяване на детска порнография. Момчето е на 15 години и е намерено в апартамент в град Реклингхаузен. То е откарано в клиника, където се оценява психологическото му състояние.

По случая е задържан под стража мъж на 44 години по подозрение за сериозно сексуално престъпление. Полицията е иззела и харддискове с информация. Според информацията момчето е изчезнало през 2017-та, когато е било на 13 години. Преди това за известно време е живяло в приют в предградие на Реклингхаузен, където се озовало след семейна криза.

Полицаите откриват изчезналото дете затворено в шкаф в дома на заподозрения, а майката на детето сподели пред неделното издание на „Билд”, че вече се е видяла със сина си. Първоначално едва го познавал, защото приличал на „счупен старец” и все още носел дрехите, с които бил в деня, когато е обявен за изчезнал. Момчето разказало на майка си, че било затворено в продължение на 2 години и мъжът не му позволявал да излиза навън.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share