В кои войски да служи дезертьорът Ангел Джамбазки?

В кои войски да служи дезертьорът Ангел Джамбазки?

Доста полемики се развихриха около Ангел Джамбазки и изказването му за ресткарта на държавата, включващо и връщането на казармата. Евродепутатът призна, че не е отбивал военната си служба, тъй като бил следвал. С едно изречение – успял е да скатае, казано на казармен език.

В социалните мрежи спукаха от майтап дезертьора Джамбазки, който преди няколко месеца беше спипан да кара пиян. В Туитър беше пусната анкета „В какъв ли род войски би било подходящо да отбие военната си служба г-н Джамбазки?“ И оттам насетне предложенията и предположенията заваляха като летен порой в София.

„Гвардията, но не знам дали има 177 см“, „Хм, такъв род войски в армията няма. Защото, ако имаше, това щеше да единствената войскова част, която атакува вражеските позиции… заднешком“, „Строителни войски е логичният избор по всички критерии, но дали ще се справи и там?“, „Граничар, регион Звездец и Малко Търново. Да пази оградата и да копае бразди, а нощем да гледа звездите по гол г*з“, „Трудови войски“, са някои от най-оригиналните.