Гнусно! Пенсионер опипва 4-годишно дете в магазин

68-годишен мъж от град Стрелча е бил задържан в ареста, след като похотливо опипвал 4-годишно момиченце. Случката се е разиграла в местен магазин за хранителни стоки, където имало поставени видеокамери и те заснели гнусната постъпка на пенсионера.

След това възмутени стрелчани пък разпространиха кадри от видеото, на които се вижда как дядото пуска ръце на детето и се опитва да го целуне. Извратенякът бил задържан от униформените веднага, щом възмутената майка на потърпевшето дете подала сигнал до Полицейския участък в малкото средногорско градче.

Според местни хора това не е първо подобно публично „прегрешение“ на възрастния мъж, който и друг път бил забелязван да оглежда и задява непълнолетни. Хората в Стрелча се надяват този път да не му се размине и да понесе отговорност за престъпното си и гнусно деяние, дори са готови да подемат подписка с искане за справедливо наказание на педофила.

Кадрите от видеокамерите са иззети от полицаите и ще бъдат приложени като доказателство пред съда. По непотвърдена информация 4-годишното момиченце и дядката били съседи в Стрелча.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share