Даскалица отне девствеността на приятел на сина си и го съсипа със секс

Учителка от американския щат Флорида е правила секс с приятел на своя син тийнейджър стотици пъти в течение на повече от година, пише „Дейли стар“. 40-годишната Сюзън Уидъл от Контонмент е арестувана от полицаите в понеделник и обвинена в непристойно поведение, сексуално нападение и използването на електронни устройства за извършване на престъпление. Учителката на деца със специални потребности е напуснала поста си в „Хол Център“.

Уидъл е работила там в течение на последните 11 месеца, а преди е работила в основно училище „МакКартър“. В полицейските документи се казва, че приятел на сина на Уидъл е разкрил в края на ноември как учителката е имала секс връзка с него повече от година.

Жертвата е казала на полицаите, че той е бил на 15 години, а Уидъл на 39 години, когато връзката им започнала. По думите му, те са правили секс „стотици пъти“ на различни места, включително в дома ѝ, в неговия дом и на плажа. В доклада за ареста на учителката се казва: „Тя е била неговия първи секс партньори, той е смятал, че тя е любовта на живота му“.

По думите на тийнейджъра, двамата правили секс за първи път, когато той отишъл в дома на сина на Уидъл след футболен мач и там всички започнали да пият. По време на връзката им, учителката подарила на младия си любовник iPhone, синджирче и гривна. Също така Уидъл му е пращала редовно свои голи снимки. Следващото съдебно заседание срещу учителката е на 26 декември.