Две наши изродчета потресоха Испания, изтезават длъжник с клещи

Гражданската гвардия е арестувала двама българи на 15 и 17 години, които изтезавали 20-годишен мъж, също български гражданин, в собствения му дом в Честе, Валенсия. Историята датира от ноември, но за случилото се разбира едва сега. Двамата са задържани в център за задържане на непълнолетни със заповед на съдия, съобщава порталът на нашенците в Испания bulgaros.ovh.

Според Levante-EMV двамата братя отишли в жилището на жертвата в Честе и му се нахвърлили да го бият. След това го завързали и започнали да го изтезават, използвайки клещи и други предмети от бита, пише медията. Изтезанията продължили близо час. Причината за това била, че нашенецът дължал голяма сума пари на двамата братя от продажбата на марихуана.

Задържаните са обвинени в общо две престъпления: незаконно задържане и нанасяне на телесни вреди.

Според полицията жертвата сама отишла в полицейското управление да докладва за случилото се. Пред полицаите той разказал, че двамата братя, които познавал, се появили в къщата му и започнали да го удрят с юмруци и ритници. След това го накарали да се съблече чисто гол и да танцува. Двамата братя снимали сцените на насилие с мобилен телефон.

Пред полицаите младежът разказал, че няколко пъти е губил съзнание и всеки път след като е бил събуждан, братята продължавали да го изтезават, като използвали клещи и други предмети.

Гражданската гвардия в Честе успяла да идентифицира агресорите: двама братя, на 15 и 17 години, които са с дълго криминално минало. При обиска на жилището им е намерен мобилния телефон, с който нашенците снимали агресията. Двамата са задържани в център за непълнолетни при затворнически режим.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share