Диди от Костенец e намушкала приятеля си, после скрила ножа

24-годишната Даниела Стефанова е намушкала своя приятел Тихомир Дринков-Тиши, който беше намерен мъртъв снощи в Костенец. Това е последната версия при разпитите на участниците в купона в къщата на улица „Щипка“ 14, завършил със сбиване и фатални удари с нож.

Даниела живеела сама в къщата, защото майка и била на гурбет в Гермамия. Младата жена също била там, но се върнала преди два месеца. От тогава всяка вечер в дома се вихрели бурни купони.

Починалият 34-годишен Дринков се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, но хубавицата въртяла и тайна връзка със Стельо, който също участвал във вчерашния запой, преминал в свада с кървав край.

Самата Даниела се опитала да скрие ножа, с който е убит Тиши, но полицаите са го намерили. Тя обяснила, че е бременна във втория месец. Въпросът кой е бащата на бъдещето бебе е сред вероятните причини за снощния скандал. Жената направила по-късно пълни самопризнания за вчерашната драма.

„Диди и Тишо постоянно се караха и разделяха, после пак се събираха. Тя го гонеше, той обаче се връщаше, но винаги с драми и скандали“, разказва за TraficNews сестрата на Даниела.

Засега палавата Диди, както я описват в Костенец, е в ареста. Заедно с нея е задържан и 18-годишен участник в купона, съобщи на брифинг директорът на ОДМВР – София Николай Спасов.

Имало е събиране, на което хората са употребили алкохол. След това е възникнало скарване между присъстващите на това събитие и се е стигнало до скандал, при който мъжът е намушкан с нож. Оръжието е намерено. Ще бъде назначена експертиза, добави административният ръководител на Окръжна прокуратура-София Наталия Николова.