„Дрогираният“ кмет на Малорад: Тъкмо си бях изпил хапчетата

Засилено полицейско присъствие във врачанското село Малорад след задържането на кмета Иво Иванов. Той бе хванат зад волана след употреба на наркотици.

Иво Иванов е бил задържан, а впоследствие освободен. Казва, че спрял доброволно и не е бягал от полицията, каквато е първоначалната информация.

При проверка с полеви тест кметът е хванат с кокаин и задържан. Едни отказваха да коментират, а други отказваха да повярват, предава бТВ.

„Само да ви обясня, че аз пия много хапчета и току-що си бях изпил хапчетата и бях тръгнал да вечерям в Бяла Слатина. Не е тайна за никой с тези фалшиви тестове, дават го и по телевизията. Докато не се докаже имам или нямам вина, тези глупости, които се пишат“, каза Иво Иванов

Случаят коментира и вътрешният министър Калин Стоянов. „Отнет е автомобилът, ще изчакаме и резултатите от кръвната проба, тъй като все пак става въпрос за длъжностно лице, кмет на населеното място. Неговата проба ще бъда изработена приоритетно“. обясни той.

Преди две седмици в община Борован се проведоха извънредни избори за общински съветници, след като видеозапис от есента показа как в Малорад се дописват преференции за определени кандидати. Новият вот бе спечелен категорично от партия „Възраждане“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share