Дупничанка: Съдебен охранител се заби в паркираното пред дома ни „Рено”, покриха го

Лек автомобил “Рено”, паркиран пред дома на собственика му в Дупница, е блъснат от друг автомобил. От реното са останали само ламарини. Майката на собственика на автомобила Елка Николова твърди, че лекият автомобил, който ударил колата на сина й, се управлявал от служител в “Съдебна охрана”. Инцидентът е станал на ул. “Велико Търново” в Дупница вчера около 6 часа сутринта. Елка Николова разказа пред репортер на в. “Струма”:

“Около 6 ч. сутринта се събудих от силен шум пред къщата ни. Излязох сънена от вкъщи и видях автомобила на сина ми, изхвърлен на няколко метра от мястото, където бе паркиран, забит в електрическия стълб. Другата кола, която буквално го е отнесла, беше със счупена броня. В нея бяха двама млади мъже, които живеят в един от блоковете на нашата улица и работят в “Съдебна охрана” в Дупница. Предполагам, че шофьорът е бил пиян или пък се е движил с много висока скорост. С автомобила е преминал през изкоп за водопровод, ударил се е в колата на сина ми, влачил я е няколко метра и са се спрели в електрическия стълб.

Извикахме полиция. Дойдоха на място и огледаха двете коли. Разпитаха шофьора и си тръгнаха. От леката кола на сина ми не е останало нищо, само ламарини. Кой ще я плати сега?”, попита Елка Николова.

Репортер на “Струма” поиска информация от пресцентъра на ОДМВР за причините за ПТП-то и дали шофьорът е тестван за алкохол. Говорителят Катя Табачка заяви: “Техническа неизправност в автомобила е довела до ПТП-то. Шофьорът е тестван за алкохол и пробата е отрицателна. Случаят е отразен по линия на КАТ и няма да излиза в бюлетин”.

Не бяха съобщени имената на шофьора.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share