Екатерина нахлу в подземен паркинг в Бургас и открадна колело, спипаха я

Екатерина нахлу в подземен паркинг в Бургас и открадна колело, спипаха я

Дръзка кражба на велосипед бе разкрита от служители на Второ РУ за по-малко от 24 часа, пише Флагман.БГ. Арестувана е 31-годишната Екатерина Чаушева, която е направила пълни самопризнания и е върнала колелото на собственика му – 37-годишна бургазлийка. Впечатление обаче прави бързата работа на полицаите. Велосипедът е бил откраднат около 18:30 ч. вчера, а днес извършителят на престъплението вече е разкрит.

Кражбата е осъществена от подземния паркинг на бл. 148 в бургаския жк „Славейков“ от криминално проявената Екатерина. Тя успяла да издебне момент, в който вратата на подземното помещение е за кратко отворена и нахлула вътре. От там, в рамките на минути, изнесла велосипеда на 37-годишната му собственичка и посред бял ден го подкарал по улиците на града.

Този район в бургаския жк „Братя Миладинови“ обаче разполага с редица камери за видеонаблюдение, записи от които са били изискани от полицията при разследването на кражбата. Буквално в рамките на часове служителите от Второ РУ са имали заподозрян и така се стига до ареста на Екатерина, осъществен по-малко от денонощие след кражбата