Екзотичната Мани от „Игри на волята“ разказва как е нападнала полицай

Екзотичната Мани от „Игри на волята“ разказва как е нападнала полицай

Третият сезон на „Игри на волята: България“ ще се окаже най-пикантният до момента заради интересните участници. Един от тях е бургазлийката Мани Ву Нанг Тъ от отбора на „Бойците“. Тя приковава внимание към себе си не само с поведението си, но и с външния си вид. Още на представянето си на старта на шоуто тя показа, че е бойна и мъжко момиче, успяла е да спаси майка си от сериозна зависимост – алкохолизъм.

Атрактивната козметичка от виетнамски произход без никакво притеснение разказа на съотборниците си, че полицай я спрял на пътя, а тя му скочила на бой.

Флагман.бг съобщи, че случаят е отпреди около 2 години и се разиграл в един от жилищните комплекси в Бургас. Полицаите получили сигнал за скандал между две жени. Ставало въпрос за Мани и за още една бургазлийка, с която буквално вдигнали на крак целия комплекс. Дошлите на място полицейски служители по никакъв начин не могли да укротят агресивната Мани. Тя дори побесняла още повече, държала се непристойно и го обиждала, дори го нападнала. По информация на наш източник, бургазлийката с виетнамски произход е била под афект и изобщо не контролирала действията и думите си.

Мани е понесла наказание за агресивното си поведение и обида спрямо униформен служител. Тя обаче не се срамува от тази постъпка, дори се хвали с подвига си пред цяла България, явно за да покаже, че нея няма какво да я плаши и сломи.