Ексминистър за кокаина в „Студентски“: Заловеният е най-малкото „колелце“ в целия механизъм

Ексминистър за кокаина в „Студентски“: Заловеният е най-малкото „колелце“ в целия механизъм

Трябва да поздравим полицаите за свършената работа по залавянето на кокаина в „Студентски град“. Това заяви в сутрешния блок на БТВ бившият вътрешен министър Емануил Йорданов.

„Въпросните лица сигурно са разчитали на протекции, заловеният младеж е най-малкото „колелце’ в целия механизъм. Не разчитам на нови разкрития по горните нива на йерархията за дрогата“, каза още той.

„За да има толкова голямо количество дрога и толова свободно складирано, се очаква че има голяма протекция“, разкри бившият вътрешен министър.

„България е била само транзитна държава. Винаги са хващани големи пратки, тъй като България е само за междинна станция. Това количество е смущаващо, но ще се отриват и нови пратки“, коментира Йорданов.

„Начинът и пазарът, на който се разпространява дрогата, определя и цената му. Кокаинът е най-скъпият наркотик, а ние не сме толкова платежоспособни“, смята бившият вътрешен министър.

„Глупаво е точно в „Студентски град“ да се складират наркотици. Там наблюдението е по-сериозно“, завърши Емануил Йорданов.