Екшън: Политологът Стойчо Стойчев показа среден пръст на протестиращите

Екшън: Политологът Стойчо Стойчев показа среден пръст на протестиращите

Политологът Стойчо Стойчев се оказа в схватка с протестиращи, разпънали гащи и сутиени на Ситняково. „Банда нагли нахалници ми размахваха пръсти и крещяха, че трябвало да се съобразявам с гражданското им неподчинение“, сподели той гневно във Фейсбук

На път за вкъщи се натресох на “гражданското неподчинение” пред румънското посолство. Банда нагли нахалници ми размахваха пръсти и крещяха, че трябвало да се съобразявам с гражданското им неподчинение. Тогава аз им заявих, че в знак на гражданско неподчинение, няма да се съобразявам с тяхното и взех да минавам през една лента от гащи и сутиени, разпъната през пътя, описа дръзкото си поведение политологът.

Докато чевръст младеж бързаше да си дръпне колелото, през което щях да мина щото беше захвърлено демонстративно насред пътното платно, неподчиняващите се взеха да викат полиция. Полицията, видите ли, трябвало да ме накара мен, подчиняващия се на закона и реда, да се съобразя с тяхното демонстративно нарушаване на реда, разказва доцентът.

ВРЪХ НА НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО. Разбира се някакви анонимни отрепки, подличко прикривайки се в тълпата отправиха немалко обиди към моята скромна персона, но никой не извади доблест да се покаже та да премерим аргументи.

Малодушни комплексарчета…

Дойде полицай, пълен респект за спокойствието и адекватната намеса. Вместо да ни обърше по един шамар на всички, като започне с мен, помоли да обърна и в насрещното да се изнеса от местопроизшествието. Докато си тръгвах чух скандирания “ушев педераст”…

Абе, моралните, това ли е отношението към хората, които ви пазят?!?, завършва острия си пост политологът.