Екшън: Тийнейджърка забърка наркококтейл и седна зад волана

Екшън: Тийнейджърка забърка наркококтейл и седна зад волана

Шестима водачи са задържани за извършени престъпления по пътищата – шофирали пияни и дрогирани на територията на Пловдив и областта през изминалото денонощие.

Трима са се дрогирали с коктейл от наркотични вещества – двама мъже и 18-годишно момиче. Три са бързите производства, започнати срещу водачи, управлявали превозни средства в нетрезво състояние.

Шофьорите са установени при проверки на полицията в Пловдив и на територията на Първомай. 38-годишен с БМВ бил спрян за проверка на „Цариградско шосе“ и по надлежния ред е установено, че шофира след употреба на 1.37 промила алкохол. Друг 37-годишен мъж от Пловдив е седнал зад волана на опел с 1.85 промила. Пиян шофьор е задържан и от служители на РУ Първомай. Алкодрегерът отчел, че 33-годишен чирпанлия предприел пътуване към село Градина със своя фолксвеген, след като изпил почти две бутилки алкохол. Дрегерът е отчел употреба на 2.70 промила.

Три са бързите производства срещу дрогирани шофьори. Двама от тях са задържани в поделения на МВР в Пловдив, а 18-годишно момиче от Карлово е задържано в местното районно управление , също за шофиране под въздействие на наркотични вещества. Пробите и на тримата задържани са показали, че шофират след употреба на коктейл от наркотици.

27- годишен от Браниполе е управлявал БМВ под въздействие на амфетамин и кокаин. След употреба на амфетамин, метамфетамин и марихуана е установен от органите на реда да шофира и 41-годишен мъж от Пазарджик. Водачът управлявал чужда кола – опел, собственост на негова позната. 18ггодишно момиче от Карлово е спряно за проверка от служители на районното управление в първите часове на 21 ноември.

Младата жена управлявала своя мини купър под въздействието на кокаин и метамфетамин.