Ерол от „Уикеда“: Пиян шофьор прегази дъщеря ми

Ерол от „Уикеда“: Пиян шофьор прегази дъщеря ми

Редица популярни личности защитиха певицата Белослава, която беше арестувана за шофиране в нетрезво състояние.

49-годишната изпълнителка по ирония на съдбата е лице на кампанията „Не карам пил“. И докато за нея очевидно това е било просто реклама, то за фронтмена на „Уикеда“ Ерол Ибрахимов, който е лице на същата кампания, тя е не е просто кауза, а огромна лична драма от миналото.

Преди 18 години по вина на пиян и без документи за правоуправление шофьор дъщеря му изпада в кома.

„Пресичахме с приятелско семейство на пешеходна пътека от плажа на Черноморец към паркинга. Тригодишната ми дъщеря Зора изостана с 2-3 крачки от нас и в този миг една кола я блъсна и я метна през капака. Тя изпадна в кома, аз – в шок…“, разказа Ерол пред „България днес“, предава iwoman.bg.

За 10-ина минути Ерол се опитал да „върне обратно“ безжизненото дете. Заради паниката, в която изпадал, не се сетил да се обади на „Бърза помощ“. Забравил е и кой ги откарва до болницата.

„Нито полиция дойде, нито „Бърза помощ“. Грешката е в мен – трябваше да им звънна. Но не бях на себе си, не знаех какво да правя. Държах я в ръцете си и се молех.“

За щастие, момиченцето някак от само себе си се свестило и докато татко ѝ я гушкал, тя му казала: „Тате, аз се съживих!“. „Вероятно съзнанието ѝ нещо е преработило, защото по това време си спомням, че ѝ четях приказката за Снежанка и тя беше впечатлена от частта с отровната ябълка. Но определено не помни случилото се. И по-добре!“.

„Дори и не искам да помня името му! Простил съм му отдавна. Важното е, че Зора е жива и здрава. Но това не бива да се случва! Не трябва човек да кара пил! Наистина никога не съм правил това и не го казвам само заради случката с дъщеря ми. Ние, обществените личности, е редно да сме добър пример за хората и трябва да внимаваме какво правим. Така че не мога да соча с пръст Белослава и да я съдя – не съм Господ! Ясно е, че не е редно стореното от нея. Но съм убеден, че тя вече дълбоко съжалява за случилото се“, каза още фронтменът на „Уикеда“