Ето ги двамата българи в Атина, изнасилвали момичета

Полицията публикува официално снимките на двамата българи, които бяха задържани в обвинение за отвличане, грабеж и изнасилване на чужденки, пише сайтът на в. „Български новини“. Трите пострадали момичета са от Албания, Русия и Украйна.

Инцидентите са от последните 15 дни в по-широкия район на центъра на Атина, където извършителите, след като намирали неизползвани пространства (бивши бизнес помещения, офиси и т.н.), уреждали срещи на жриците, представяки се като клиенти.

Когато жените пристигали на уречените места, извършителите ги връзвали и ги пребивали жестоко използвайки „брутално“ физическо насилие и различни предмети (тълпи, ножове, отвертки), в резултат на което и трите жени са жестоко пребити.

По време на следствието стана ясно, че един от арестуваните е българинът пребил своя сънародничка. Извършителят, който се представя като Георги Георгиев, се оказа човек с много самоличности и с фалшиви документи. Задържан многократно с три различни фамилии, с шест различни собствени имена. Излязъл е от затвор в Гърция и е лежал в психиатрична клиника, с прокурорско нареждане.

Снимките са публикувани от гръцката полиция. Отляво на фотото е Василев / Стоименов / Георгиев или Захариев Васил, или Велизар, или Георги, или Даниел Иванов, или Бориславов, или Митков, или Георгиев. (припомняме, че той притежава няколко фалшиви лични карти с различни самоличности). С имена на майка Добра или Елена или Мария или Любка или Даниела. Роден 1976, 1977, 1978 и 1980 година в България.

Отдясно на снимката е Тончо Димитров Танев, роден на 03/08/1985 г. в България. Семеен с две деца. Криминално проявен за трафик на имигранти и наркотици. С ограничителни мерки в Гърция.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share